zondag 22 februari 2009


Hoera, ik heb een cruise gewonnen !!

Vrijdagavond kreeg ik een bijzonder telefoontje.
"Are you interested in a free cruise in the Caribbean?"
"Yes, of course".
"Press 9".
"Hello, this is Kevin from the Florida Destinaton ...... You have won a free cruise and a holiday in Florida. Do you like that?"
"Yes, I do", but why are you calling mé?"
"You are selected by the computer".
"O.K., I am a littlebit suspicious. Which organisation are you from?"
"Well, my name is Kevin, and I am calling you directly from Orlando, and we can offer you a free cruise and a holiday for 80% discount in Florida. Isn't wonderful?".
"Yes, it is".
"I need some information of you.
What is your telephone number?"
"My telephone number is ..............".
"What is your date of birth?".
"I am born on ...........Is this some kind of joke?".
"No, I am very serious".
"I need some more information. Do you have a creditcard?".
"Yes I have".
"What is the expiration date?".
"The expiration date is .........".
"Can you give me the number of your card, beginning with 5?".
"Why should I give you my creditcard number?"
"Well, I ........
En toen heb ik maar opgehangen ! Jammer hè, nou gaat de cruise zeker niet door?

Hoera, ik heb een cruise gewonnen !!

Vrijdagavond kreeg ik een bijzonder telefoontje.
"Are you interested in a free cruise in the Caribian?"
"Yes, of course".
"Press 9".
"Hello, this is Kevin, from the Florida Destination ..... You have won a free cruise and a holiday in Florida

donderdag 19 februari 2009

The never ending story.

Er is weer een mannetje geweest om naar mijn vloer te kijken. "Tja, dat ziet er niet mooi uit, ik zal een schade-expert van de verzekering inschakelen, en die zal dan weer bekijken of er een nieuwe vloer in mag." Daarna zijn we even in de berging gaan kijken. Ik dacht: het lijkt wel of ik hier op een zacht tapijtje loop ! Wat bleek ? Er groeide een schimmeltapijt !
Dus heb ik het mannetje van de vochtvreters maar weer gebeld, en gevraagd om er maar een vochtvreter én een heater in berging bij te zetten. Die heeft er al eerder gestaan, maar die hebben ze na de 1e week weg gehaald, omdat het wel vanzelf zou opdrogen !! Niet dus. Hopenlijk komen ze morgen weer langs om die te plaatsen.

zondag 15 februari 2009

Dit weekend heb ik een "feest"weekend gehad.
Vrijdagavond een borrel bij de SDA. Was ontzettend gezellig, veel gekletst, veel gelachen.
Zaterdagavond verjaardagsfeest feest bij Marion, die 40 was geworden. Zo'n leeftijd die je moet vieren ! Was heel leuk, met lekker hapjes en gezellige praat.
En vanmiddag de verjaardag van Kitty, zoals altijd lekker ontspannen(niet voor Kitty misschien), lekkere taart, toastjes en leuke mensen.
Raar, dat ik een beetje moe ben ??

vrijdag 13 februari 2009

Gisteren had ik een vrije dag, dacht ik.
Ik was vroeg wakker en was van plan de hele dag gezellige dingen te gaan doen.
Voordat ik Kitty ging bellen om iets af te spreken, wilde ik eerst even mijn mail checken. Mijn computer wilde geen verbinding maken, dus ging ik hem herstarten. Toen bleef mijn scherm zwart !! Ik weer opnieuw starten en weer, en weer, maar het bleef zwart. Gauw Joost(mijn steun en toeverlaat op computergebied) gebeld. Hij had eerst een andere afspraak, maar zou daarna langskomen. Dus mijn vrije ochtend bracht ik wachtend door. Rond 12.- uur stond Joost op de stoep, en na zijn deskundige blik was het oordeel: je scherm is gewoon kapot, ga maar een nieuwe kopen !
Ikke naar het
dorp en in 3 winkels geweest, maar alle beeldschermen zijn tegenwoordig GROOT.
Dat moet ik niet hebben, maar ik ben dus ouderwets als ik een kleinere wil.
Snel nog even wat ander boodschappen gedaan en naar de kapper geweest.
Dus 's middags naar Eindhoven gereden. Weer in diverse zaken geweest, maar in Eindhoven waren de schermen nog GROTER, en duurder bovendien. Ook nog een paar andere boodschappen gedaan in de stad, en maar weer terug naar Best. Eén winkel in Best had ik nog niet gehad, omdat ik de eigenaar een vervelende en chagrijnige man
vind. Dan daar toch maar naar toe. En jawel, daar hadden zij een scherm dat min of meer aan mijn verwachtingen voldeed: een 19 inch widescreen voor €124,-. Hij moest het wel uit het magazijn halen, dat vond hij vervelend, maar vooruit.
Thuis gekomen heb ik het meteen in gebruik genomen en met heel veel knopjes de juiste instellingen weten te vinden.
Dus nu zit ik voor mijn widescreen, dat ik helemaal niet mooi vind, maar het was het kleinste en goedkoopste die ik kon vinden.
Op de foto mijn vertrouwde oude schermpje, ik zal het missen.
Zo heb ik dus mijn vrije dag ingevuld.


zaterdag 7 februari 2009


Vannacht heb ik het wéér druk gehad.
Gert, een goede vriend, had een stukje tuin gehuurd bij iemand in de achtertuin, ongeveer 4 m2.
Hij vond zijn eigen tuin te klein, ongeveer 100 m2 ! In dat nieuwe stukje tuin moesten plantjes gezet worden en gras gezaaid. Ik moest hem daarbij helpen. We hebben hard gewerkt, en het leek wel leuk. Maar na een paar maanden gingen we bij die andere mensen in de tuin kijken, en het zag er allemaal verwaarloosd uit. Die mensen hadden het gras niet gemaaid en de plantjes geen water gegeven ! We kregen ruzie met ze, en als klap op de vuurpijl kwam Riet, de vrouw van Gert, gebruik maken van de tuindouche, die Gert aan de stoeprand had gezet. Vreemd hoor.
Gelukkig werd ik toen wakker !
Afgelopen week ben ik weer druk geweest met de KBO. Eerst hebben we een vergadering gehad over de modeshow die we gaan organiseren. De volgende dag ben ik met Kitty naar Veldhoven gereden om een gesprek te hebben over de presentatie over de nieuwe randweg rond Eindhoven, die we organiseren voor alle inwoners van Best. Was heel interessant en we denken dat er veel belangstelling zal zijn. Daarna weer een vergadering over dagtochten die we wilden regelen, maar de "grijze golf" in de zaal was meer geïnteresseerd in een gezellige muziekmiddag. Moet kunnen. Tussendoor nog een uizending van de omroep gedaan, en een voorgesprek met iemand die op de motor door Peru gereisd had, en daar in een volgende uitzending over komt vertellen.
Lekker bezig dus.

vrijdag 6 februari 2009



Koud, maar móói!                                                              
Gisteren zijn we met een stel mensen naar Paleis 't Loo geweest, om o.a. de  versierde kerstbomen en origineel gedekte tafels van "De Oranjes" te bekijken.
Prachtig, maar vooral buiten heb ik mijn ogen uitgekeken. De sneeuw op de bomen was zó mooi, dat ik er bijna bevroren vingers voor over had om alles te fotograferen.
Vandaag weer een dik pak sneeuw extra. Het is spekglad buiten, en je kunt beter de schaatsen te voorschijn halen als je de straat op gaat, i.p.v. de auto te pakken.

zondag 1 februari 2009

Ben ik toch nog iets vergeten.
Ik ben voor 8 mensen een reisje aan het organiseren voor een vakantie bij Jan Willem en Maaike in Frankrijk. Veel bellen en mailen dus, maar het wordt heel leuk!



Eigenlijk zou ik eens een keertje op tijd naar bed moeten gaan. Morgenochtend om 8.30 uur staat het mannetje voor de vochtmeting weer voor de deur. Maar ja, ik ben nu eenmaal een avondmens.
De vochtvreter staat nog steeds te werken, en er wordt nog steeds véél water opgevangen. Hoe is het toch mogelijk? Gelukkig is er nog steeds geen zichtbare waterschade.
Ik denk ook niet dat dat nog gebeurt, maar je weet maar nooit.
De afgelopen week ben ik weer behoorlijk druk geweest.
Maandagochtend vergadering, maandagavond toneel, dinsdag naar Kim's kinderen en daar lekker gegeten, woensdagochtend naar het Nederlands Steendruk Museum (was erg interessant), woensdagavond uitzending radio, donderdag van alles wat, vrijdagochtend samen met Gert model gestaan voor reclamefoto's voor Gé en vrijdagmiddag 2 vergaderingen van de werkgroep cultuur. En gisteren heb ik zowaar de tuin gekuisd. Je ziet, never a dull moment!
Nu ik het zo lees, word ik moe. Dus toch maar gaan slapen?