zondag 29 maart 2009





Weer een lekker druk weekend gehad.
Gisteren was daar de modeshow die we met de KBO georganiseerd hadden. Het was spannend, want we hadden geen idee hoe
veel mensen we konden verwachten. We hadden n.l. nog nooit eerder zoiets georganiseerd. Een geweldige opkomst. Het waren uiteindelijk ongeveer 170 dames en 2 heren ! En iedereen was razend enthousiast. Wij, de dames uit Best, en de modezaak die de kleding verzorgde.
Af en toe was het in de
pauze een beetje rommelig, want de mensen die bleven lunchen wilden ineens allemaal een broodje kroket, en daar hadden we nou net niet op gerekend. Maar uiteindelijk
ging iedereen moe, maar voldaan, naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar.

En vandaag was de opening van de tentoonstelling van Gert. Eindelijk was hij overgehaald om eens iets van zijn omvangrijke werk te laten zien.
Het zag er prachtig uit. Leuk om eens alles bij elkaar tentoongesteld te zien.

Morgen ga ik maar weer eens bellen met de mannetjes die over de vloer gaan, ik bedoel: over het vochtige laminaat. Er moeten nu afspraken worden gemaakt over het hoe en wanneer.

zondag 22 maart 2009

De toneeluitvoeringen zijn uitgesteld, tot waarschijnlijk oktober !
Onze zieke speelster is voorlopig nog niet hersteld. Aan de ene kant baal ik wel, want het betekent dat ik nog tot oktober vastzit aan de repetities, maar aan de andere kant is het ook wel goed, want er zijn enkele spelers die hun rol nog helemaal niet kennen. Nou ja, het is niet anders.
We hebben dus de kaartverkoop stil moeten zetten, weer persberichten moeten verzenden, enz.
Het was me een weekje wel !
Gisteravond hebben we weer eetclub gehad, en vanavond komen Boy en Annemiek hier eten. Zij gaan mee naar Frankrijk, maar weten nog niet hoe het daar uitziet. Ze hebben beiden geen internet(kan een mens nog zónder?) en dus laat ik ze even de website van JW en M zien.
Er is een wijziging in de groep ontstaan, want Godelieve heeft afgehaakt. Dat betekent dat we nu nog een andere dame bij onze groep zoeken. Maar dat zal wel allemaal in orde komen.

woensdag 11 maart 2009


De toneelvoorstellingen gaan voorlopig niet door ! Eén van de speelsters is behoorlijk ziek en in ieder geval té ziek om volgende week te spelen. Dat is natuurlijk het ergste voor haar, maar ik baal ook behoorlijk. Want dat betekent dat ik nog langer met die repetities bezig zal zijn.
Bovendien moest ik vandaag weer allemaal dingen regelen, zoals de kaartverkoop stil zetten, een persbericht schrijven en dat naar verschillende adressen sturen.
Bovendien had ik vanmiddag nog een voorgesprek voor een interview, en vanavond hebben we 2 uitzendingen gemaakt
.
Dus ik verveel me nog steeds niet.

Vandaag kreeg ik wat foto's opgestuurd, waar Gert en ik model voor stonden. Er waren foto's nodig van "jonge, blije 50-plussers", nou zo te zien is dat wel gelukt. Mijn schoonzoon Geertjan heeft de foto's gemaakt. (ze horen zo wazig te zijn!)
Morgen komt er weer een mannetje om mijn laminaat te bekijken, en hij moet dan aan de verzekering een prijsopgave doorgeven voor een nieuwe vloer.
Ik ben benieuwd.

dinsdag 10 maart 2009


Ik heb, geloof ik, wel een goed weekend gehad.
Wat ik zaterdag gedaan heb weet ik niet meer, 't zal wel niks bijzonders geweest zijn.
Maar voor de zondag had ik iets le
uks georganiseerd.
Ik ben met een bus vol 50-plussers van de K.B.O. naar een voorstellin
g van het "Lichtstad Revue Theater" geweest. Om 13.15 uur moest de bus bij de Prinsenhof vertrekken, en gelukkig kwam iedereen ruim op tijd. Je weet het maar nooit met die "oudjes". Ik had dus voor niks in de zenuwen gezeten, maar alles kwam goed.
Het was een m
ooie voorstelling, en iedereen had het ontzettend naar z'n zin gehad. Ze willen volgend jaar wéér !
Vanavond had i
k weer een toneelrepetitie, en we hebben een probleem. Eén van de spelers is ziek, en het ziet er naar uit dat zij volgende week (dan staan 3 uitvoeringen gepland) niet beter is. Het kán dus zijn dat onze uitvoeringen uitgesteld moeten worden. Daar baal ik ontzettend van, want ik heb er helemaal geen zin meer in. Het moet maar eens afgelopen zijn ! Er gaat zo veel energie en tijd inzitten, en als we 1 of 2 maanden later pas kunnen optreden komen er dus nog meer repetities bij. Bovendien moeten we dan de kaartverkoop stil leggen, weer nieuwe persberichten schrijven, enz. , enz.
A.s woensdag valt de definitieve beslissing.

maandag 2 maart 2009

Vannacht heb ik niet zo lekker geslapen !
Eerst waren bosbranden en moest ik van een berg springen.
Daarna kreeg iedereen tijdens een vakantie ruzie en ging meteen de 1e dag weer naar huis.
En als klap op de vuurpijl liep er in Spanje, waar ik ook weer op vakantie was, een seriemoordenaar rond, die ons allemaal in een toren opsloot en van af de begane grond omhoog moordde. Ik zat boven in de toren en werd gelukkig wakker voordat hij bij mij kwam.
Nou, ik ben weer lekker bezig geweest.
Donderdagavond had ik eerst een toneelrepetitie. Ik ben daar alleen de 1e helft geweest, en toen ben ik om 20.45 uur op de trein naar Leeuwarden gestapt. Ik kwam daar om 0.30 uur aan, maar ondertussen had ik wel een heerlijk boek gelezen ! Wendy lag al in bed, maar werd wakker doordat ik de tuinpoort een beetje te hard dicht liet klappen. Om 1.30 uur lag ik in bed, maar kon niet slapen omdat ik in plaats van een slaappil heel andere pillen had geslikt. Hoe dom kan je zijn !!
Na de broodnodige goede pil heb ik nog 4 uurtjes geslapen. Maar tussen 10.- en 12.- uur heb ik nog een beetje bij kunnen slapen. 's Middags zijn Wendy en ik de stad in geweest, op zoek naar cadeautjes voor Kim en Ties.
Zaterdag om 12.- uur zijn we naar een volleybal toernooi geweest waar Senna moest spelen. De kleinste van de groep, maar wel lekker pittig !
In de loop van de middag zijn Wendy, de kinderen en ik naar Best gereden, en toen we hier om 18.- uur aan kwamen, bleek dat we de boodschappen uit Leeuwarden vergeten waren mee te nemen.

Dus Wendy wéér naar de Albert Heijn, en uiteindelijk hebben we tosti's en muesli gegeten.
's Avonds moest ik naar de verjaardag van Loes, en heb Wendy en de kinderen alleen gelaten.
De verjaardag was heel erg gezellig, maar om 24.- uur ben ik al naar huis gegaan, want ik was nogal gaar.
Zondag heb ik gelukkig uit kunnen slapen, en daarna zijn we naar Kim gegaan.
Daar werd de verjaardag van haar en Ties gevierd. Die waren vorige week jarig, maar waren op vakantie.
Kim was weer samen met collega's en vriendinnen op wintersport geweest in Frankrijk, en had voornamelijk spierpijn van het lachen !
Ondertussen was Gé met de kinderen die week in Romagne(Noord Frankrijk) geweest met een vriend en diens kinderen. Iedereen blij dus !
Bij Kim en Gé is het altijd gezellig. Alles kan daar. Veel vrienden en familie en véél kinderen !
Het was lekker weer en de kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld.
En nu gaan we weer over tot de orde van de dag.
Vanmiddag komt het vochtmetermannetje wéér, en donderdag komt de schade expert van de verzekering kijken.