zondag 19 december 2010

Koud, maar móói!                                                                
Gisteren zijn we met een stel mensen naar Paleis 't Loo geweest, om o.a. de  versierde kerstbomen en origineel gedekte tafels van "De Oranjes" te bekijken.
Prachtig, maar vooral buiten heb ik mijn ogen uitgekeken. De sneeuw op de bomen was zó mooi, dat ik er bijna bevroren vingers voor over had om alles te fotograferen.
Vandaag weer een dik pak sneeuw extra. Het is spekglad buiten, en je kunt beter de schaatsen te voorschijn halen als je de straat op gaat, i.p.v. de auto te pakken.

maandag 13 december 2010

GROOT nieuws!
Mijn 6e kleinkind is op komst!
Je zult het niet geloven, maar Wendy en Ymkje zijn zwanger.
Wat geweldig! Iedereen is blij verrast. Wie had dat gedacht?
Ik niet hoor, maar ik ben reuze blij! Heerlijk toch, weer zo'n klein hummeltje in de familie. Ook Senna en Lieve kijken uit naar hun nieuwe zusje of broertje.
Als je deze tekening vergroot, mogen jullie hem allemaal inkleuren en aan mij toesturen. Dan zorg ik wel dat hij bij hen terecht komt, dat is óók een leuke verrassing!

donderdag 2 december 2010

Sinterklaas! Wat een gedoe!
Gistermiddag, en vandaag weer, heb ik Sinterklaas gevierd met de KBO Best.
De senioren vinden het voornamelijk leuk om weer een middagje van de straat te zijn, en bovendien is er een loterij, waar ze leuke cadeautjes kunnen winnen. Er komt een muziekje, ze krijgen onbeperkt koffie, thee en pepernoten, en daarna gaan ze vnl. aan een advocaatje met slagroom. Daarvoor moesten ze wel de ijzige wind van gisteren trotseren en vandaag door een dik pak sneeuw ploeteren.
Nou ja, zij vinden het leuk, maar ik heb er mijn bedenkingen bij.
Zondag mag ik Sinterklaas vieren bij Kim, Gé en de kinderen.
Daar verheug ik me wél op!