zondag 4 januari 2009


Mijn franse broertje blijkt zowaar mijn blog te lezen! Zojuist had ik hem aan de telefoon, en nu had ik helemaal geen nieuws te vertellen, want hij wist alles al. Maar gelukkig is er dus iemand die mijn blog leest.
Vanmiddag heb ik de kerstboom opgeruimd, maar nu heb ik een
probleem. Tot mijn schande moet ik eerst bekennen, dat ik vorig jaar tot de aanschaf van een kunstboom ben over gegaan. Dat ziet er best wel aardig uit hoor.
Het probleem is nu dat ik dat ding niet meer in de doos krijg! In het kader van de kerstgedachte mag ik ook al niet vloeken, dus hoe dit verder gaat weet ik nog niet. Ik
kan de doos natuurlijk tot de volgende kerst hier in de kamer zo laten liggen, maar dat is misschien niet echt handig. Weet je wat, ik kijk morgen wel weer hoe ik het oplos.
Gisteren ben ik met Joost en Mees naar Museum Würth gegaan, want daar was een
kinderatelier. Würth is een museum van een metaalbedrijf, met een bijzondere collectie moderne kunst. Naar aanleiding van het thema van de lopende expositie organiseren ze regelmatig zo'n kinderatelier. Ze vonden het erg leuk en kwamen met leuke kunstwerken thuis.

In de tijd dat zij daar lekker bezig waren, ben ik even naar Den Bosch geweest. Het was koud, en dus wilde ik wel even warme chocola drinken, maar ook een sigaretje roken. Maar op het terras was het natuurlijk niet echt lekker zitten.
Tot mijn grote verbazing stonden in het café de asbakken gewoon op tafel en werd er gewoon gerookt. In Den Bosch trekken de café's zich kennelijk niet veel aan van het rookverbod.
Morgen begint het gewone dagelijkse leven weer, en m'n agenda staat al weer behoorlijk vol.

2 opmerkingen:

 1. hoi Paula

  Ik las je reactie op mijn blog!
  leuk om een andere blogger uit Best via internet te ontmoeten!!!
  als je wilt, kun je bij mij op de freubel- avond komen hoor! er zijn verschillende dames die iedere week komen knutselen.
  lekker samen creatief bezig zijn.
  Interesse? mail maar even!
  Groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi

  als je mij wilt mailen?
  kun je onder bij mijn profiel
  "email" aanklikken.
  Mvg. Anna

  BeantwoordenVerwijderen