zondag 12 april 2009

Wat een heerlijke lente ! Deze magnolia staat in het dorp, een hele grote boom, prachtig (ja in Frankrijk is die natuurlijk al helemaal uit gebloeid).
Ik heb op het ogenblik energie voor 10, dus ik ben weer lekker bezig geweest afgelopen week. De 2 tuinbanken heb ik schoon gemaakt, en al weer 3 x gebeitst, de tuinstoelen zijn weer ontgroend, en ik heb een nieuw blad voor de tuintafel gemaakt en daar zink over laten zetten. Waarom zou een mens een nieuwe tuintafel kopen, als het zo ook kan ?
Ik ben er tenminste heel tevreden over.
Verder ben ik vorige donderdag naar een uitvoering van de Matthäus Passion geweest, wat een prachtige muziek toch.
En komende week wordt mijn woonkamer leeg gehaald. De mannetjes, via de verzekering, komen alles inpakken en slaan de boedel ergens op. De dag daarna komen de parketmannetjes het laminaat uitbreken (dat is n.l. verlijmd), en dan moet ik 2 weken op het beton zitten. Ik laat de bank en de eetkamertafel en -stoelen wel staan, dus ik zit niet letterlijk op het beton hoor. De vloer kan dan verder drogen, en ondertussen komt het schildermannetje de boel even lekker wit texen. Na die 2 weken komen ze de nieuwe vloer leggen en de dag daarna wordt de boel weer in geruimd. Goed geregeld hè ?

1 opmerking:

  1. Starkte met je vloer!!!
    De magnolia bij Jean Claude staat ook nog uitgebreid in de bloemen.
    je broertje

    BeantwoordenVerwijderen