zondag 25 april 2010


Het zou vandaag 24 gr. worden. Toen ik opstond scheen het zonnetje heerlijk, en ik trok een korte broek en een topje aan. Nu zit ik met kippenvel achter (of voor?) de pc.
Brrr, de zon is verdwenen en het is 18 gr. Dat valt dus een beetje tegen.En het is droog, heel droog, dus ik ga zometeen wel even de tuin sproeien. De nieuwe planten hebben dorst! Vooral mijn nieuw aangeschafte bougainville ziet er treurig uit, en ik verheug me juist zo op die bloemen.Ik kan natuurlijk ook nog naar het tuincentrum gaan(dat zondags open is)en wat impatiens, lobelia's en petunia's gaan halen om in de bakken te zetten.Dan trek ik eerst wel wat warmers aan!
Als ik mijn blog terug lees lijkt het of ik alsmaar aan het tuinieren ben. Niets is minder waar! Het is zoals gewoonlijk druk met van alles.
Mijn collega van "Avondje-Uit" is weer op vakantie, dus ik heb zijn werk er weer bij!
Nou ja, hij is niet alleen maar op vakantie: hij maakt een fietstocht door Georgië, en daaraan is een sponsoractie verbonden voor ons goede doel.Tja, hij is 65 jr. en gaat vrolijk 800 km. fietsen. Doe het hem maar eens na. We krijgen steeds meer nieuwe gasten voor ons project, dus moeten we nodig fondsen werven. Er lopen afspraken met verschillende organisaties, dus ik hoop dat dat wat oplevert. Ook de KBO levert best wat werk voor mij op. Maar..... ik doe het met liefde en plezier.
A.s. Dinsdag ga ik weer naar mijn "kunst"clubje, lekker fröbelen dus.

1 opmerking:

  1. piano, piano met je zomerplanten : wij hebben ijsheiligen nog niet gehad ! en straks krijg je een onverwachts, klein nachtvorstje wat net genoeg is om je petunia's - lobelia's en bougainville om zeep te helpen !
    je schone zus

    BeantwoordenVerwijderen