donderdag 18 juni 2009

Zo, dat is dus meer dan een maand geleden dat ik geschreven heb. Ik hoop niet dat ik ál mijn lezers ben kwijt geraakt!
Ik weet nu al niet meer waarom ik het zo druk had, maar druk was het zeker. Waarschijnlijk heb ik allemaal leuke dingen gedaan, en is dat te veel geworden om bij te houden. Je ziet, mijn leven is zwaar !
Na mijn hele "nieuwe vloer-gedoe" waren er natuurlijk een aantal dingen die ik alsmaar uitgesteld had. Dus daar heb ik daarna m'n kostbare tijd aan verspild.
Daarna kwam mijn verjaardag. Ik ben pas 62 hoor ! Niet dat ik het daar druk mee had, maar het was wel heel gezellig. O ja, en daarvóór was ik een weekend naar Leeuwarden, want mijn oudste kleindochter Senna werd 12, en dat is een belangrijke leeftijd !

Wat een mooie meid hè, en ze kan prachtig zingen. Ook schrijft ze gedichten, en niet zo maar een rijmpje, maar echt ongelofelijk mooie teksten. Meesje was met mij mee naar Leeuwarden, en de drie meiden samen hebben zich geweldig vermaakt. Die kleindochter die met haar hoofd op de tafel ligt , Lieve, was gisteren jarig en is 11 geworden. Ook zij heeft haar kwaliteiten hoor. Ze voetbalt stevig, en is via de blokfuit, altfluit nu bij de basfluit terecht gekomen. Die is groot zeg! Ook speelt ze uit haar losse pols niet onverdienstelijk gitaar.
Ja, en toen ging ik op vakantie naar Frankrijk. Daar zou ik een boek over kunnen schrijven, maar dat zou zó dik worden dat niemand het meer zou willen lezen. Laat ik het kort samenvatten: Het was geweldig !!
We hebben ontzettend veel gelachen, we hebben veel en lekker gegeten, we zijn af en toe ook serieus geweest, we hebben de "Castelwood-hug" geïntroduceerd en zijn "en passant" ook nog lekker bijgekleurd.

Natuurlijk zaten we bij Jan Willem en Maaike op het park, dus heb ik mijn liefste broertje en schone zus weer gezien, en tot mijn grote verrassing was mijn liefste nichtje Jaya er ook nog. Heerlijk !Hun bungalowpark is natuurlijk prachtig en ik kan het iedereen aanbevelen. Inlichtingen zijn mij mij verkrijgbaar, maar u kunt natuurlijk ook hun website bekijken: www.castelwood-france.com
Ik heb een diep respect voor hen, zoals die 2 toch elke keer weer een nieuw project opstarten en er een succes van weten te maken !
Ik zou, zoals gezegd, nog veel meer over deze vakantie kwijt kunnen, zoals over: de zwembadshow door Lenie en Ed, de droge opmerkingen van Willem, de romance die groeide tussen ..... en ....., de keukenkunsten van Aline, de onnavolgbare charme van Boy, en de muggen die er niet waren, maar waar wel iemand last van had. Verder hadden we Tess nog bij ons, maar dat is ook weer een verhaal apart.

Ik ga er nu niks meer over zeggen,het wordt anders té emotioneel voor mij !
Maandagavond zijn we veilig weer thuis gekomen, en daarna begon de drukte alweer. Een vergadering hier en daar, een radiouitzending, en teksten voor de nieuwsbrief schrijven.
Het "gewone" leven is weer begonnen, en ik zal het er mee moeten doen.
Maar je zult mij niet horen klagen, want er ligt nog genoeg leuks in het verschiet !

P.S. wat zou het leuk zijn als er eens wat reacties kwamen via de "blog"!
4 opmerkingen:

 1. en ik heb je weer gevonden!
  ken je mij nog? ik woon ook in Best en in het begin van het jaar hebben we een paar keer gemaild met elkaar?
  groetjes, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken je niet, maar je verteld heel gezellig.
  leuke kleindochters heb je,ik heb twee kleinzonen,van7, en bijna 11jaar.
  groeten OMA NIJN

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm here too, ready to read your adventures !!! Niemeyer powa ;-)
  Bisous, luv ya auntie Paula.
  Jaya.

  BeantwoordenVerwijderen