donderdag 13 augustus 2009

Eergisteren had ik een lang bericht gemaakt, met veel foto's ertussen, en toen klikte ik iets per ongeluk aan, en toen was m'n hele bericht weg ! Suf, suf natuurlijk. Dus ga ik het maar weer opnieuw maken.
Eigenlijk dacht ik dat ik niets te melden had, want naar mijn idee had ik ook niets beleefd. Maar toen ik mijn agenda doorbladerde, bleek dat ik toch behoorlijk bezig was geweest.

Veel vergaderingen, "Avondje-Uit", de werkgroep cultuur, en de radio.
Onze John, van "Avondje-Uit" is ondertussen een sponsorfietstocht aan het maken van Best naar Brest (Normandië), en hij houdt een reisblog bij, met zeer smakelijke verhalen en foto's. Als je geïnteresseerd bent kijk dan op www.john-en-kees.reismee.nl Verder ben ik druk met dit project: ca. 50 programma's (elk 7 A4-tjes) voor de gasten moeten op geel papier geprint worden en dat is een beetje te veel om zelf allemaal te doen. Daar heb ik dus wel iemand voor gevonden, maar die had geen geel papier en dat moest toen eerst weer besteld worden. Volgende week zal dat wel in orde zijn. Ook moeten we naar de gasten én vrijwilligers toe om intake gesprekken te houden. Gisteren heb ik er 4 gedaan, en vanmiddag 2. Maar er komen er nog veel meer bij. Iedereen blijkt heel enthousiast te zijn, dus dat is wel leuk.
Vorige week hadden we een kleine reünie van ons vakantiegroepje. We hebben weer veel gelachen, lekker gegeten en de heerlijke wijn van JW en M naar binnen geslobberd. De poes van Gert en Riet is ondertussen aan mijn zorgen toevertrouwd. Hij is heel lief en mooi, maar ook een beetje eenzaam. Ik loop dus niet even binnen->buiten, maar blijf gezellig bij hem zitten. We knuffelen veel en houden hele gesprekken samen.
En vanavond ben ik lekker bij Karel en Marion gaan eten. Zoals altijd lekker, veel en gezellig. Ik voel me een rijk mens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten