zaterdag 15 mei 2010

Bij gebrek aan zussen, organiseren wij 1x per jaar een "nichtendag".Dit keer waren er door omstandigheden ook 2 "neven" toegelaten. Of ze het ├ęcht leuk vonden weet ik niet helemaal zeker, per slot van rekening lagen de dames regelmatig slap van de lach!
Dit jaar hadden we ons verzameld bij nicht D. in Doorn. Wat een ontvangst! We gingen allemaal 2 kilo zwaarder naar huis. We bleven eten en drinken zeg. De stroom koffie/thee/sap, gebak, soep, broodjes, chocola, alcoholische drank, quiches, salades en ander spul was niet te stuiten!
Tussendoor moesten wel even de benen gestrekt worden.
Gelukkig konden we ons "familiehuis" bezoeken: "Huis Doorn" , de laatste woonplaats van de Duitse Keizer Willem II. Voor degenen die het nog niet wisten: wij zijn een bastaardfamilie van het koningshuis! Hoewel we niet direct van deze Willem II afstammen, zit er wel ergens een link. Maar hoe dat precies zit weet je nooit zeker met bastaards. In ieder geval worden de verhalen tijdens ons jaarlijks treffen steeds mooier! Eigenlijk wilden we bij ons bezoekje aan Huis Doorn allemaal getooid gaan met een kroontje. Maar die hadden we thuis in de kluis!
Wat hebben we plezier gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten